Begär offert

Begär offert

Om oss

Bakgrunden till BDF

Bruske Delér Fönsterrenoveringar AB har rötter från 1988.

BDF valde tidigt att enbart fokusera på fönsterrenovering och har tack vare det en mycket bred och djup kompetens inom området. Idag är vi ungefär 45 medarbetare med kontor och verkstad i Sätra strax söder om Stockholm.

Vår filosofi

Vi erbjuder våra kunder tjänster av god kvalité, livslängd, prestanda och kundnöjdhet. Vi är övertygade om att det viktigaste är att du som kund är nöjd när du anlitat oss.

Vår vision

Vår vision är att vara en pålitlig leverantör när det kommer till fönsterrenoveringar i Stockholm.

Våra kärnvärden

Vi har under en lång tid arbetat för att nå en kultur på arbetsplatsen där människor trivs, har en god arbetsmiljö och utvecklas. För att nå dit har vi arbetat fram tre kärnvärden som påminner oss om vad som ska genomsyra allt vi gör.

MODERNA

Vi ska alltid sträva efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker och metoder för att renovera våra kunders fönster på ett effektivt sätt.

Professionella

Med bred kompetens och erfarenhet från bostadsrättsföreningar, små och stora fastighetsägare samt större fastighetsförvaltningar inom Stockholms stad erbjuder vi fönsterrenoveringar med rätt kvalitet och bästa funktion.

Engagerade

Alla som jobbar på BDF ska vara engagerade i jobbet och i våra kunders behov. Vi gör det genom att alltid sträva efter att bli bättre, dela erfarenheter och kunskaper med varandra och vara pålästa om branschen.

ETT UNIK PROJEKT I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD!