MÖT VÅR KOLLEGA, HELENE!


Vem är Helene, och vad gör hon på Bruske Delér Fönsterrenoveringar?

Mitt namn är Helene och jag jobbar som ekonomiansvarig på BDF. Jag började på BDF för snart fyra år sen och har aldrig tidigare längtat efter måndagar som jag gör efter att jag började här! De kollegor jag jobbar närmst (VD Peter, Projektchef Martin och Projektledare Daniel) har verkligen gått och blivit som en extrafamilj för mig. Vi arbetar alla i högt tempo, vilket kan vara utmanade ibland, men vi stöttar och hjälper varandra när vi har mycket att stå i. Det är också otroligt roligt att få jobba med människor från så många olika delar av världen, samtidigt som det kan vara en utmaning med språket. På fritiden tränar jag en hel del och fixar och trixar i min och min mans nya villa. Det blir även en hel del lek och blöjbyten på min dotter som snart ska fylla två år.